Over Elisa Media

Na mijn stage bij webcastingbedrijf Connecting Media en tijdens mijn opleiding Kunst en Techniek ben ik in 2007 gestart met Elisa Media. Wat begonnen is als een manier om werkervaring op te doen, groeide uit in een bureau voor media management. Ik help zowel eindklanten als mediaproductie bureau's om projecten op een soepele manier tot een goed eindresultaat te brengen.

5Kamp Beweegt

In 2013 sponsorde ik met Elisa Media topsporter in de Moderne Vijfkamp, Kelvin Hilgeholt. We creëerden een nieuwe website en verschillende video producties. Tevens bracht ik structuur aan in de organisatie zodat het kon groeien. In 2014 werkten we intensief samen in de campagne ‘Beter’ van Olympiër Maarten van der Weijden. De Moderne Vijfkamp heeft mij letterlijk in beweging gebracht, zodat ik sinds 2015 in de VOF 5Kamp Beweegt als media manager en vennoot een sportieve weg ben ingeslagen.

Sluiting Elisa Media

Om mijn werkzaamheden bij 5Kamp Beweegt meer te kunnen onderbouwen en mijzelf persoonlijk te blijven ontwikkelen, heb ik de keuze gemaakt om Elisa Media per 30 september 2015 te stoppen. Meer dan 8 jaar heb ik met veel plezier mediaproducties mogen uitvoeren voor vele klanten. Ik ben trots op het portfolio dat op deze website te vinden is. Het heeft mij op vele aspecten ontwikkeld. Ik kijk er naar uit deze ervaringen mee te nemen in de nieuwe uitdagingen die gaan komen!

We staan nog steeds voor u klaar!

De afgelopen twee jaar werkte ik al intensief samen met mijn collega's bij Studio MAD. Zij zijn voor mij de specialisten op het gebied van hoge kwaliteit videoproducties en animaties waar ik als media manager graag mee werk. Heeft u een wens op mediagebied? Dan kunt u nog steeds contact met mij opnemen. Via Studio MAD regelen we dan uw mediaproductie. Zelfde werkwijze, alleen een ander logo op de offerte en factuur. Een bijkomend voordeel: als ik afwezig ben, staan mijn collega's u graag te woord.

Contactgegevens

Elisa Ostet
Mobiel: 06 148 111 22
E-mail: elisa@studiomad.nl

Studio MAD
Ootmarsumsestraat 65
7602 JR Almelo
The Netherlands
Telefoon: 0546 60 28 37