Vrij werk: Holterberg

Op de laatste dag van oktober togen we met team Elisa Media naar de Holterberg om daar de zonsopgang vast te leggen.

10 oktober 2014 door Elisa Ostet

Het was nog nacht toen de dag begon. Rond 5 uur togen we met een team in het pikkedonker richting Nijverdal. Ik zat samen met Patrick (Grafisch ontwerp bij Less & Better), Reza (fotograaf bij Reza Jalilpour Photography), Simon (voormalig stagiair) en Daniela (stagiaire) opeen gepakt in de Kia Rio. Achterin de kofferbak rinkelden de koffiekopjes en lepeltjes voor een warm drankje straks.

Grote bult

Vanaf mijn 10e heb ik ruim 12 jaar in het 'Keunedarp' Holten gewoond. Een kleine gemeenschap met een grote bult ernaast dat we de Holterberg noemden. Zo nu en dan maakten we met de familie een wandeling over de heuvel. Toen ik wat ouder was, heb ik heel wat uurtjes te paard het Nationaal Park verkend. Het was dus al weer een hele poos geleden dat ik hier rondgestruind had en het leek mij mooi om dat met een groep (amateur-) fotografen te doen. En natuurlijk moest dat bij zonsopgang!

Het was prachtig om de zon heel langzaam op te zien komen. De mist trok op en lag een mysterieuze waas over het landschap. Waren dat de 'Witte Wieven'?

Een aantal foto's zijn hier te bekijken.

Reacties

Er zijn geen berichten bij dit item