Opening Thales Hengelo

Thales Hengelo wilde zijn nieuwe pand op een feestelijke manier openen. Hiervoor is een openingsfilm en live registratie verzorgd.

Thales Hengelo wilde zijn nieuwe pand op een feestelijke manier openen. Hiervoor was Event Creators ingeschakeld. Zij vroegen vervolgens Studio MAD om de openingsfilm en de live videoregistratie voor het event te verzorgen. Namens Studio MAD heeft Elisa Media vervolgens het media management gedaan voor dit project. Dit houdt in: het schrijven van callsheets, het onderhouden van de contacten met opdrachtgever en uitvoerende specialisten (cameramannen, regietechniek).

Live videoregistratie

Naast de regelwerkzaamheden voor de openingsfilm, waren we verantwoordelijk voor de organisatie van de live videoregistratie. Technisch een uitdagend project! Camerabeelden filmden vanuit verschillende perspectieven en het geschakelde beeld was direct als achtergrond op het podium en op grote schermen op de feestlocatie te zien. Ook maakten we gebruik van draadloze zenders voor de camerabeelden.


Voormalig Miss Nederland, Kim Kötter, was de dagvoorzitter van het event. Minister Kamp was ook aanwezig om het het belang van Thales te benadrukken. De directie van Thales werd vervolgens gevraagd voor de officiële opening. Eerst werd nog de openingsfilm op grote schermen getoond.

Live videobeelden vanuit Drone

Voor de video hebben we gebruik gemaakt van Drones om opnames uit de lucht te maken. Het laatste shot van de openingsfilm bestond uit blauwe lucht waarin de drone vloog. Deze hebben we live overgeschakeld naar wat er daadwerkelijk te zien was boven het feest terrein. Het duurde een paar seconden voordat mensen doorhadden wat er gebeurde! De live videobeelden vanuit de vliegende drone waren een sensatie.

Ook hebben we de twee linten die het heden en verleden symboliseerden geregeld. Deze werden in een klein doosje door de drone naar beneden gebracht. Door de twee uiteinden aan elkaar te knopen werd het nieuwe bedrijfspand door de drie generaties (verleden, heden en toekomst) geopend!

Bekijk de openingsvideo hier met de beelden die tijdens het event vanuit de lucht zijn geschoten:

Fotografie

De mooie eventfotografie is verzorgd door Reza Jalilpour Photograpy. De opening viel samen met zijn eerste stagedag. Over met de neus in de boter vallen gesproken!

Voor Event Creators is er een compilatie van het feest gemaakt: