Innovatie in nieuwe media

Tijdens Business Meets Twente gaf Studio MAD een presentatie over innovatie in nieuwe media die je via een livestream kon volgen.

Innovatie in nieuwe media

Tijdens Business Meets Twente werd er een interessante presentatie over innovatie in nieuwe media gegeven door partner Studio MAD samen met RECOGNIZE, Wirelab, L'Amp - amplification extraordinaire en 100%FAT.

Elisa Media verzorgde in opdracht van Studio MAD het media management rondom de gezamenlijke presentatie. Zo werd er een planning voor het aanleveren van de content en het proefdraaien opgesteld. Deze is vervolgens tot 1 keynote verwerkt.

Hollywood in Twente

Thema was innovatie op het gebied van nieuwe media. Tijdens de presentatie kreeg je een inkijkje in werkwijze rondom innovatieve praktijkcases. Ook ontdekte je wat interactieve en gepersonaliseerde video, social media, augmented reality en projection mapping voor jouw organisatie kunnen doen.

Aan de hand van praktijkcases showden we mogelijkheden voor innovatieve communicatie & media. De techniek van Hollywood, gewoon beschikbaar in Twente!

Live videostream

Helaas konden een paar geïnteresseerden niet naar de beurs toe komen om de presentatie te bekijken. Hiervoor heb ik de techniek achter de liveregistratie geregeld. Zo konden mensen vanuit hun werkplek alsnog de presentatie bijwonen.

Beursstand

Vlak voor de beurs werd besloten dat er toch een stand zou worden ingericht samen met Recognize. Zo zouden de mensen n.a.v. de presentatie de bedrijven nog kunnen spreken. Hiervoor heb ik inrichting, techniek en onderlinge afstemming tussen de partners geregeld. Ook helpen met opbouw en afbreken behoorde tot mijn taken.

De stand trok veel bekijks door de innovatie producten van Recognize. Iedereen wilde wel een keer de Oculus Rift of Google Glass proberen! Ook de films van Studio MAD op een groot 60" scherm waren een eye catcher. Alle partijen kijken met een tevreden gevoel terug op de beursdeelname.