Jaarcongres Techniekpact

Voor Regio Twente regelden we binnen 4 uur video's van de werkbezoeken van ministers en staatsecretaris.

Op maandag 15 juni vond het Jaarcongres Techniekpact 2015 plaats in de passende ambiance van ROC Twente in de Gieterij in Hengelo. Naast plenaire sessies gingen ook de ministers Kamp en Bussemaker evenals staatssecretaris Dekker op werkbezoek langs verschillende Twentse bedrijven. Wij waren verantwoordelijk voor het maken van een sfeerimpressie van de gehele dag en het maken van filmpjes van de werkbezoeken welke die dag ook gelijk werden gepresenteerd in de afsluitende sessie.

Media Management

Het was een strak staaltje media management, elke vertraging zou de deadline in gevaar brengen. Met een team van maar liefst 8 mensen hebben we in het korte tijdsbestek van 2,5 uur (13:00 uur was de start van de werkbezoeken, om 15:30 moesten deze gereed zijn) 3 filmpjes van 4 werkbezoeken in elkaar gedraaid.

Dit was inclusief reistijd, opnames en montage. Centraal in De Gieterij leidden wij de planning en aansturing van alle mensen. Communicatie was hierbij van groot belang.

Dankzij de punctionaliteit en inzet van alle cameramensen en assitenten hebben we op tijd alle filmpjes met werkbezoeken van de ministers en staatsecretaris kunnen aanleveren voor de eindpresentatie die middag.

Regie tijdens eindpresentatie

Tevens waren we verantwoordelijk voor de beelden tijdens de eindpresentatie. We hebben hierbij beelden gemaakt die als achtergrond dienden voor de presentatie. Ook werden de eerder gemaakte filmpjes klaargezet. Hierbij is samengewerkt met meerder externe partijen.

Ook was er een moment in de presentatie waarbij in het slot van een film over het Robird project werd overgeschakeld naar live video van de hoofdpersonen uit de film die naar het podium kwamen rennen. De timing was schitterend waardoor het publiek in verwarring werd gebracht. Was de hele film die zij hiervoor gezien hadden live opgenomen?!