Icons voor Apps Cape Groep

Icons en beeldmerk voor serie apps voor de Supply Chain markt van CAPE Groep

Cape Groep heeft een serie apps voor de Supply Chain gebouwd. Voor elke app heeft Elisa Media een icon ontwikkeld. Daarnaast is er voor de hele serie Supply Chain Apps ook een beeldmerk gemaakt.

Supply chain apps

Bedrijven opereren in toenemende mate in netwerken. Producenten, verladers, logistiek dienstverleners, transporteurs, retailers hebben verschillende informatiebehoeften en back-office systemen (ERP / TMS / WMS). CAPE Groep heeft apps ontwikkeld die volledig geïntegreerd als add-on op bestaande systemen kan worden toegepast.

Icons

Voor elke app heeft Elisa Media een icon ontwikkeld. Daarnaast is er voor de hele serie Supply Chain Apps ook een beeldmerk gemaakt. De icons maakt in een oogopslag herkenbaar om welke app het gaat. Daarnaast zijn de icons in de huisstijlkleuren van Cape Groep opgebouwd.

Vertaalslag

De uitdaging bij het maken van de icons is de vertaling te maken van wat de software doet naar een klein plaatje. Er kan niet teveel informatie verteld worden. Ook als het klein is, moet het beeld nog duidelijk zijn. Daarnaast moet de stijl van de serie icons gelijk blijven. Met deze serie kan Cape Groep snel laten zien wat zij in huis hebben!